OM OSS

Vilka är vi:

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Då ska ni sälja saffran! Sedan starten 2013 har vi på Saffranspecialisten Sverige AB försett svenska föreningar, lag och klasser med saffran av högsta kvalitet. Vi ville ta fram en snygg och lättsåld produkt som fungerar året om för att tjäna pengar till cuper, träningsläger och klassresor.

Nå era mål tillsammans med oss:

Vi har haft nöjet att samarbeta med väldigt många ambitiösa ungdomar från många olika skolklasser och sporter. Vi vill att det ska vara enkelt för er att tjäna pengar och därför har vi tagit fram vår snygga lilla burk innehållande 1.5 gram saffran som praktiskt taget är självsäljande. Sälja saffran kommer bli er bästa affär för att nå till ert nästa äventyr. Vi ger upp till hela 50% i vinst när ni säljer vårt saffran.

 

Sälja saffran! Tjäna pengar till Klassen,Laget,Klasskassan eller Föreningen:

Sälja Saffran, den bästa affären för att tjäna pengar till klasskassan eller föreningen.
Det är enkelt att sälja saffran för att tjäna extra pengar till klassen eller till föreningen. Saffran är en krydda som är extra populär runt julen och säljer näst intill sig själv. Alla vet vad det är och vad de får. Med vår kvalitetssaffran kommer ni att nå målet fortare än ni tänkt er. Det är lätt att tjäna ihop pengar om du har ett mål. Det är ett smidigt och jätteroligt sätt att tjäna pengar på till klassen eller föreningen.

 

 

Fler produkter
X

Visste du att vi också har naturodlat te

Besök Telådan.se